Onze Vrijwilligers

Het lijkt eenvoudig een Survival Vereniging. Toch komt daar best het een en ander bij kijken.

Het begint met het bouwen van een hele toffe Survival baan. Behalve dat deze leuk is moet hij aan veiligheidseisen van de survival bond voldoen. De baan moet worden onderhouden en wordt de baan jaarlijks gekeurd. En dan moet het gras tussen de baan ook kort worden gehouden. Al dit soort klussen wordt door de bouwcommissie gedaan. Een grote groep enthousiastelingen waardoor het werk te overzien is. En ja, wie wil er niet een paar keer per jaar op een coole zitmaaier het gras korten 😊.

Als de baan er staat wil je hem natuurlijk gebruiken. Hiervoor hebben we een team van vakkundige trainers. Niet alleen hebben ze allemaal de trainers-cursus gehaald en zijn ze gediplomeerd-trainer. Ze zijn ook vakkundig op het gebied van EHBO. Gelukkig hoeven ze deze laatste vaardigheden zelden te gebruiken.

 

Om alle formele zaken te regelen heeft deze vereniging natuurlijk ook een bestuur. Met wat hulp van de leden regelen zij tal van zaken. Natuurlijk financiën, afstemming met overheden en andere gebruikers van het terrein (schietvereniging, scouting en ijsvereniging). Maar ook regelen van subsidies en sponsoring, af en toe een media berichtje, de banketstaven actie, clubactiviteiten en de website. Oei, toch best veel eigenlijk.